Praca Żłobek zatrudni praktykantkę na stanowisko pomoc nauczyciela Łódź

stanowisko

na przykład: nauczyciel

miasto

(podaj pierwsze litery miasta)

Szukaj!

1-20 z 5892 wyników

[?]
spróbuj wyszukiwanie

Data:

za cały czas

Wynagrodzenie:

dowolne

Odległość:

40 kilometrów

Lokalizacja:

Aleksandrów ŁódzkiBełchatówŁaskŁowiczOzorkówPabianicePiotrków TrybunalskiTomaszów MazowieckiZduńska WolaZgierz

Pracodawcy:

Filtruj wg słów kluczowych:

Historia wyszukiwania:

żłobek zatrudni praktykantkę na stanowisko pomoc nauczyciela, Łódź

R

Gmsynergy Sp. z o.o.

infopraca.pl-  25 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

1750 - 2500 zł

związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy kandydatów na stanowisko „Pomocy księgowej”.Miejsce pracy: Łódź (ul.Fabryczna 15, Widzew)...  ...turystyki i przewozów autokarowych;Oferujemy: Stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w firmie o ugruntowanej renomie...  dokładniej

praca.gratka.plŁódź

Tommark

praca.gratka.pl-  12 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Obowiązki: Poszukujemy osoby na stanowisko Pomoc operatora wtryskarki. Praca w systemie 4-brygadowym. Wymagania: Silna motywacja do pracy, wysokie zdolności manualne. Oferta: Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę Praca stacjonarna w firmie o stabilnej...  dokładniej

gowork.pl

Smardzewice

Molo Sp. o.o.

gowork.pl-  1 dzień temu  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Centrum Konferencyjno-Rekreacyjne „Molo” w Smardzewicach poszukuje kandydatów do pracy na stanowisko: Kucharz, pomoc kucharzaOd kandydatów oczekujemy: dyspozycyjnościdoświadczenie na podobnym stanowisku mile widzianeumiejętność współpracy w zespole, Pracodawca oferuje:...  dokładniej

profesja.plŁódź

n-work

profesja.pl-  27 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

OPIEKUNKA/N POMOC DOMOWA PRACA ZA GRANICĄ n-work sp. z o.o. poszukuje kandydatów chętnych do pracy na stanowisku: Opiekunka/n Osób Starszych lub Pomoc Domowa w Niemczech (całe Niemcy) Wymagania: - Komunikatywna lub dobra znajomość języka niemieckiego, umożliwiająca...  dokładniej

Liceum dla Dorosłych AP Edukacja

lento.pl-  26 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Opis oferty pracy: AP Edukacja Oddział w Łodzi poszukuje nauczyciela do prowadzenia zajęć na terenie Łodzi Wymagania: - wykształcenie wyższe magisterskie - - doświadczenie na podobnym stanowisku mile widziane - komunikatywność - dyspozycyjność - przygotowanie pedagogiczne...  dokładniej

jobdesk.plŁódź

jobdesk.pl-  26 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia nr 7268. Aktualnie...  ...niemieckiego związanego ze stanowiskiem: Elektryk budowlany...  ...doświadczoną kadrę lektorską - nauczyciel akademicki - Kurs jest skierowany...  ...Kasie Chorych oraz pełną pomoc w uzyskaniu niemieckich...  dokładniej

Biuro Rachunkowe TAX

infopraca.pl-  30 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

W związku z dynamicznym rozwojem firmy poszukujemy kandydatów na stanowisko „Pomocy księgowej”.Nr ref.: KS/01/15Miejsce pracy: Łódź (Bałuty)Wymiar czasu pracy: 40 godzin tygodniowoDo głównych zadań osoby zajmującej stanowisko "Pomoc Księgowej" będzie należało:• Sprawdzanie...  dokładniej

lento.pl

Dalików

lento.pl-  26 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Dalików woj. łódzkie CE Lingua Sp. z o.o. poszukuje nauczycieli j. angielskiego, Wymagania dotyczące stanowiska: -wykształcenie wyższe kierunkowe -przygotowanie pedagogiczne - doświadczenie w pracy na wyżej wymienionym stanowisku Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie...  dokładniej

www.gowork.plŁódź

www.gowork.pl-  27 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...działających placówek doskonalenia nauczycieli oraz firm szkoleniowych w...  ...osoby do współpracy na stanowisko: Trener/Szkoleniowiec: "...  ...grupą Oferujemy:elastyczne zatrudnienie (umowa zlecenie/ o dzieło)atrakcyjne...  ...wymagania prosimy o CV za pomocą funkcji Aplikuj. W treści...  dokładniej

lento.pl

Piotrków Trybunalski

Pośrednictwo Pracy

lento.pl-  20 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...rozwinięty system socjalny, możliwość poznania europejskiej kultury. Zatrudnienie w stabilnej zagranicznej firmie to również możliwość rozwoju i...  ...Obecnie dla jednego z naszych klientów poszukujemy osób na stanowisko: Hydraulik, Monter instalacji gazowych i centralnego...  dokładniej

pracadlakazdego.plŁódź

pracadlakazdego.pl-  17 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Zakres prac: Zgodny ze stanowiskiem, praca w Grudziądzu. Wymagania: Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat) Inne wymagania: Wykształcenie wyższe (prawo, ekonomia, administracja, psychologia, pielęgniarstwo, architektura krajobrazu), uprawnienia pedagogiczne, mile widziane...  dokładniej

Fundacja Pomocy Dzieciom Kolorowy Świat

infopraca.pl-  16 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Fundacja Pomocy Dzieciom „Kolorowy Świat” poszukuje 2 pracowników na stanowiska:- Specjalista ds. marketingu - Fundraiser- Specjalista ds marketingu i obsługi projektówSzukamy osób kreatywnych, nie bojących się nowych wyzwań, łatwo nawiązujących kontakty, mających lekkie...  dokładniej

praca.gratka.plŁódź

praca.gratka.pl-  26 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Krojownia usługowa poszukuje pracowników na stanowisko: - krojczego, - pomocnik krojowni .Mile widziane doświadczenie . Kontakt tylko telefoniczny p. Grzegorz 602-617-439 dokładniej

Fundacja Pomocy Dzieciom Kolorowy Świat

infopraca.pl-  18 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...Fundację placówek edukacyjno-terapeutycznych: przedszkola, szkoły, dziennego oddziału rehabilitacji i realizowanych projektów zatrudnimy osobę na stanowisko Psychologa Klinicznego. Do zadań zatrudnionej osoby będzie należało prowadzenie:terapii psychologicznej z dziećmi w...  dokładniej

Biuro Pośrednictwa Pracy GoWork

lento.pl-  16 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Opis stanowiska Zarządzanie kalendarzem spotkań Dbanie o prawidłowy obieg dokumentów, w tym umów Organizowanie podróży służbowych (krajowych/zagranicznych) Organizowanie spotkań, szkoleń i eventów firmowych Wykonywanie zamówień na artykuły biurowe Wymagania Bardzo dobra...  dokładniej

nuzle.pl

Łowicz

Restauracja Posterunek 77

nuzle.pl-  6 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Restauracja w Nieborowie zatrudni na stanowiska: - kucharz zmianowy - pomoc kucharza - kelner/kelnerka osoby wyłącznie z doświadczeniem pracy w restauracji. Oferty prosimy kierować na adres : info@stacjanieborow.pl z dopiskiem- oferta pracy - w tytule...  dokładniej

praca.plŁódź

praca.pl-  26 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy Kierownika Zmiany. Stanowisko Zarządzanie pracą zmiany produkcyjnej; Zapewnienie...  ...Przydzielanie zadań podwładnym oraz kontrola ich wykonania; Pomoc pracownikom przy właściwej organizacji pracy i efektywnej realizacji...  dokładniej

Agencja Zatrudnienia WSO

lento.pl-  3 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Agencja Zatrudnienia WSO (nr cert 8675) poszukuje osób na stanowisko pomocy w dziale gospodarczym. Wymagania: - odpowiedzialność o dobry stan techniczny wyposażenia, - wykonywanie drobnych napraw elektrycznych, - zdolności techniczne, - sumienność i dokładność, - kultura...  dokładniej

infopraca.pl-  25 lutego  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...Wspólnych, zlokalizowanego w Łodzi, poszukujemy Kandydatów na stanowisko Specjalisty ds. raportowania (SAP BW, SQL) Zakres obowiązków na...  ...dla grupy • Współpracę z działem finansowym i aktywną pomoc, przy tworzeniu raportów ze szczególnym naciskiem na okres zamknięcia...  dokładniej

R

joobleStateChecker