Praca niepubliczne przedszkole zatrudni osobę na stanowisko dyrektora Kielce, Oferty pracy niepubliczne przedszkole zatrudni osobę na stanowisko dyrektora Kielce. Praca, oferty pracy

Zapisane oferty

Mobilna

Więcej opcji

stanowisko

na przykład: dyrektor

miasto

(podaj pierwsze litery miasta)

Szukaj!

1-20 z 1000 wyników

[?]
spróbuj wyszukiwanie

Data:

za cały czas

Wynagrodzenie:

dowolne

Odległość:

40 kilometrów

Lokalizacja:

Bieliny KapitulneBliżynBodzentynBrody, ŚwiętokrzyskieChęcinyChmielnik, ŚwiętokrzyskieDaleszyceKońskieSkarżyskoStarachowice

Pracodawcy:

Freelance pracy:

Wyświetlenia

Filtruj wg słów kluczowych:

R

liderpracy.plKielce

Met-is-job

liderpracy.pl-  27 sierpnia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

Firma METIS poszukuje osób na stanowisko Dyrektor Handlowy. Opis stanowiska: - nadzór nad pracą pionu handlowego - pozyskiwanie klientów strategicznych...  ...doboru i zarządzania personelem OFERUJEMY: - stabilne zatrudnienie, - atrakcyjne warunki zatrudnienia - udział w ciekawych...  dokładniej

infopraca.plKielce

Souter Holdings Poland sp. z o.o.

infopraca.pl-  25 sierpnia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

...oraz wprowadzeniem kolejnych nowych autobusów poszukujemy osób na stanowisko: Kierowca Autobusu Lokalizacja: Szczecin Gwarantujemy: • umowę...  ...kartę kierowcy, • trzy lata doświadczenia w transporcie publicznym, • zaświadczenie o niekaralności, • wysoką kulturę osobistą,...  dokładniej

Idea Expert SA