Praca niepubliczne przedszkole zatrudni osobę na stanowisko dyrektora Kielce, Oferty pracy niepubliczne przedszkole zatrudni osobę na stanowisko dyrektora Kielce. Praca, oferty pracy

Zapisane oferty

Mobilna

Więcej opcji

stanowisko

na przykład: dyrektor

miasto

(podaj pierwsze litery miasta)

Szukaj!

Bądź pierwszym, który dowie się o ofertach pracy! "niepubliczne przedszkole zatrudni osobę na stanowisko dyrektora Kielce"
Subskrybuj
Nieprawidłowo wprowadzono email Podaj email
117,439 użytkowników już zgłosili się na otrzymywanie nowych ofert pracy

1-20 z 1092 wyników

[?]
spróbuj wyszukiwanie

Data:

za cały czas

Wynagrodzenie:

dowolne

Odległość:

40 kilometrów

Lokalizacja:

Bieliny KapitulneBliżynBodzentynBrody, ŚwiętokrzyskieChęcinyChmielnik, ŚwiętokrzyskieDaleszyceKońskieSkarżyskoStarachowice

Pracodawcy:

Freelance pracy:

Wyświetlenia

Filtruj wg słów kluczowych:

R

praca.gazetapraca.plKielce

GENERALNA DYREKCJA DRÓG KRAJOWYCH I AUTOSTRAD

praca.gazetapraca.pl-  wczoraj  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

GENERALNY DYREKTOR DRÓG KRAJOWYCH i AUTOSTRAD ogłasza postępowanie kwalifikacyjne na stanowisko Dyrektora Oddziału Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych...  ...internetowej Biuletynu Informacji Publicznej GDDKiA pod adresem: (w zakładce: ZATRUDNIENIE - Praca w GDDKiA poza korpusem...  dokładniej

liderpracy.plKielce

Met-is-job

liderpracy.pl-  20 września  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

Firma METIS poszukuje osób na stanowisko Dyrektor Handlowy. Opis stanowiska: - nadzór nad pracą pionu handlowego - pozyskiwanie klientów strategicznych...  ...doboru i zarządzania personelem OFERUJEMY: - stabilne zatrudnienie, - atrakcyjne warunki zatrudnienia - udział w ciekawych...  dokładniej

praca.plKielce

C-Trade Sp. z o.o.

praca.pl-  19 września  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

...oczekuje: Min. 2-3 letnie doświadczenie w zarządzaniu sklepem na stanowisku kierowniczym; Wykształcenie min. średnie (mile widziane wyższe...  ...oraz zdolności organizacyjne; Pracodawca oferuje: Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę; Atrakcyjne wynagrodzenie + premie...  dokładniej

infopraca.plKielce

Souter Holdings Poland sp. z o.o.

infopraca.pl-  21 września  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

...oraz wprowadzeniem kolejnych nowych autobusów poszukujemy osób na stanowisko: Kierowca Autobusu Lokalizacja: Szczecin Gwarantujemy: • umowę...  ...kartę kierowcy, • trzy lata doświadczenia w transporcie publicznym, • zaświadczenie o niekaralności, • wysoką kulturę osobistą,...  dokładniej

www.pracuj.plKielce

www.pracuj.pl-  19 września  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

Wybrana osoba będzie odpowiedzialna za: Realizowanie planów sprzedaży w Oddziale, Zapewnienie wysokiej jakości sprzedaży oraz obsługi...  ...oczekujemy: Min. 2-letniego doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku, popartego wymiernymi sukcesami w zarządzaniu jednostką...  dokładniej

praca.gazetapraca.plKielce

KIELECKA FABRYKA POMP BIAŁOGON S.A.

praca.gazetapraca.pl-  18 września  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

Kielecka Fabryka Pomp "BIAŁOGON" S.A. poszukuje kandydata na stanowisko: DYREKTOR DS. TECHNICZNO-PRODUKCYJNYCH Wymagania: Wykształcenie wyższe techniczne, preferowane Mechanika i Budowa Maszyn Znajomość języków obcych (niemiecki, angielski) Znajomość branży techniczno-produkcyjnej...  dokładniej

FREEDOM NIERUCHOMOŚCI S.C.

pracuj.pl-  16 września  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

...największą w Polsce siecią biur nieruchomości. Jeśli inspiruje Cię ta wizja to zapraszamy Ciebie do udziału w projekcie na stanowisku: Dyrektor Oddziału - Franczyzobiorca Miejsce pracy: Ciechanów, Garwolin, Gostynin, Grodzisk Mazowiecki, Grójec, Kobyłka, Konstancin-Jeziorna...  dokładniej

www.gowork.plKielce

TELESTRADA

www.gowork.pl-  wczoraj  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

Telestrada S.A. - polski Operator telekomunikacyjny, spółka publiczna, działający na rynkuusług biznesowych i domowych, w związku z dynamiczną rozbudową sieci sprzedażowychposzukuje osób na stanowisko:Przedstawiciel Handlowy ds. Klientów indywidualnychPrzedstawiciel Handlowy...  dokładniej

Idea Expert SA

pracuj.pl-  10 września  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

...narzędzia pracy. CV oraz list motywacyjny prosimy przesyłać korzystając z opcji Aplikuj. Od Kandydatów oczekujemy : Doświadczenia na stanowisku związanym z zarządzaniem zespołem, poparte sukcesami. Doświadczenia we współpracy z Partnerami Biznesowymi oraz budowaniu z nimi...  dokładniej

www.pracuj.plKielce

ZKAiR Sp. z o.o.

www.pracuj.pl-  8 września  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

Opis stanowiska: Współtworzenie oraz odpowiedzialność za realizację strategii firmy poprzez: Przygotowywanie i udział w podejmowaniu decyzji inwestycyjnych; Przygotowywanie i udział w podejmowaniu decyzji dotyczących kierunków rozwoju nowych produktów i usług; Odpowiedzialność...  dokładniej

infopraca.plKielce

Human & Hunter Sp. j.

infopraca.pl-  3 września  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

...firmy. Obecnie dla jednego z naszych Klientów poszukujemy osoby na stanowisko:Regionalny Przedstawiciel HandlowyMiejsce pracy: woj. dolnośląskie...  ...dokumentacji niezbędnej do udziału w zamówieniach publicznych• działania prowadzące do wnikliwego badania rynku w zakresie...  dokładniej

Kielce

BardoMed

centrumofert.pl-  16 września  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

...rehabilitacyjnego i medycznego poszukuje kandydatów na samodzielne stanowisko: Regionalny Przedstawiciel Handlowy Sprzęt rehabilitacyjny (...  ..., Przygotowywanie dokumentacji do udziały w zamówieniach publicznych, Działania prowadzące do wnikliwego badania rynku w zakresie sprzętu...  dokładniej

nuzle.plKielce

BardoMed

nuzle.pl-  3 września  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

F4B Leasing Broker

pracuj.pl-  15 września  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

Od nas otrzymasz: wstępne, tygodniowe warsztaty (maks. 2 uczestników na jednym warsztacie) w Centrali firmy w Sosnowcu, przeszkolenie teoretyczne i praktyczne, pełne 100% ustalonej przez Ciebie prowizji dla transakcji leasingu, prowizje do 10 % + VAT (od wartości netto ... dokładniej

Edun Korepetycje

pracuj.pl-  17 września  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

...rynkowy pozaszkolnej edukacji. KTO MOŻE ZOSTAĆ NASZYM PARTNEREM : Poszukujemy osób, które łącząc pasję edukatorską, zacięcie przedsiębiorcze oraz ponadprzeciętne zyski chcą zostać dyrektorem i właścicielem Swojego własnego centrum korepetycyjnego. W szczególności poszukujemy...  dokładniej

MOTO-Leasing Sp. z o.o.

(do negocjacji)

Placówka Partnerska MOTO-LEASING to samodzielny biznes prowadzony przy wsparciu i stałej współpracy z liderem. Wstępne szkolenie, przeszkolenie teoretyczne i praktyczne, (szkolenie wraz z zakwaterowaniem i wyżywieniem) . Wsparcie przy uruchomieniu placówki MOTO-Leasing ... dokładniej

openwork.plKielce

openwork.pl-  27 sierpnia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

Dla naszego Klienta, poszukujemy Kandydatów do pracy na stanowisku 'Przedstawiciel Medyczny': (*) aktywna promocja produktów firmy oraz...  ...dostaw produktów (*) sporządzanie ofert do działów zamówień publicznych (*) udział w przygotowaniu przetargów (*) wykształcenie wyższe...  dokładniej

terazzaraz.plKielce

xFilmsPolska

terazzaraz.pl-  19 września  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]  -  [ Zgłoś naruszenie ]

(do negocjacji)

...azjatyckich. Szczegółowe dane prześlę na życzenie w mailu zwrotnym osobom zainteresowanym.Osoby zainteresowane proszone są o przesłanie...  ...adres tylko do mojego wglądu Z życzeniami powodzenia Potocki PatrykDyrektor ds. rekrutacji i zatrudnienia xFilms Polska dokładniej

pracuj.plKielce

AXA Życie Towarzystwo Ubezpieczeń S.A.

(do negocjacji)

...otwórz własną placówkę agencyjną. Poszukujemy do współpracy osób na stanowisko: Właściciel Placówki Agencyjnej AXA Chodzież, Gniezno,...  ...średniego Jeśli jesteś zainteresowany rekrutacją na stanowisko Dyrektora Placówki Agencyjnej, prześlij mi swoje CV na poniższy adres...  dokładniej

nuzle.plKielce

Campter Odszkodowania