Praca niepubliczne przedszkole zatrudni osobę na stanowisko dyrektora Kielce, Oferty pracy niepubliczne przedszkole zatrudni osobę na stanowisko dyrektora Kielce. Praca, oferty pracy

Zapisane oferty

Mobilna

Więcej opcji

na przykład: dyrektor

(podaj pierwsze litery miasta)

Szukaj!

Bądź pierwszym, który dowie się o ofertach pracy! "niepubliczne przedszkole zatrudni osobę na stanowisko dyrektora Kielce"
Subskrybuj
Nieprawidłowo wprowadzono email Podaj email
109,752 użytkowników już zgłosili się na otrzymywanie nowych ofert pracy

1-20 z 968 wyników

[?]
spróbuj wyszukiwanie

Data:

za cały czas

Wynagrodzenie:

dowolne

Odległość:

40 kilometrów

Lokalizacja:

Bieliny KapitulneBliżynBodzentynBrody, ŚwiętokrzyskieChęcinyChmielnik, ŚwiętokrzyskieDaleszyceKońskieSkarżyskoStarachowice

Pracodawcy:

Freelance pracy:

Wyświetlenia

Filtruj wg słów kluczowych:

R

Kielce

pracatobie.pl-  wczoraj  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Inspektor - Komenda Miejska Policji w Kielcach poszukuje kandydatów na stanowisko: Inspektor do spraw rejestracji zdarzeń drogowych i kierowców w Wydziale ds. Przestępstw i Wykroczeń w Ruchu Drogowym Szczegółowe informacje możecie Państwo znaleźć klikając w...  dokładniej

www.gowork.plKielce

TELESTRADA

www.gowork.pl-  22 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Telestrada S.A. - polski Operator telekomunikacyjny, spółka publiczna, działający na rynku usług biznesowych i domowych, w związku z dynamiczną rozbudową sieci sprzedażowych poszukuje osób na stanowisko:Przedstawiciel Handlowy ds. Klientów indywidualnychMiejsce pracy: Kielce...  dokładniej

FREEDOM NIERUCHOMOŚCI S.C.

pracuj.pl-  20 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...największą w Polsce siecią biur nieruchomości. Jeśli inspiruje Cię ta wizja to zapraszamy Ciebie do udziału w projekcie na stanowisku: Dyrektor Oddziału - Franczyzobiorca Miejsce pracy: Ciechanów, Garwolin, Gostynin, Grodzisk Mazowiecki, Grójec, Kobyłka, Konstancin-Jeziorna...  dokładniej

gowork.plKielce

Met-is-job

gowork.pl-  20 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Firma METIS poszukuje osób na stanowisko Dyrektor Handlowy. Opis stanowiska: - nadzór nad pracą pionu handlowego - pozyskiwanie klientów strategicznych...  ...doboru i zarządzania personelem OFERUJEMY: - stabilne zatrudnienie, - atrakcyjne warunki zatrudnienia - udział w ciekawych...  dokładniej

Centrum Kształcenia OPTIMUM

praca.pl-  21 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...samochód, minimum roczne doświadczenie w sprzedaży. Obowiązki: Osoba zatrudniona na tym stanowisku odpowiadać będzie za organizację grup kursowych poprzez nawiązywanie kontaktów z placówkami oświaty publicznej i niepublicznej, prowadzenie prezentacji w szkołach i...  dokładniej

Komenda Miejska Policji w Kielcach

praca.pl-  wczoraj  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Zadania: Zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy: Prowadzenie postępowań szkodowych...  ...kosztów związanych z należnościami dla osób przybranych do okazania. Naliczanie świadczeń...  ...z zakresu rachunkowości lub finansów publicznych poświadczenie do dostępu do informacji...  dokładniej

Regionalna Dyrekcja Ochrony Środowiska w Kielcach

praca.pl-  23 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Zadania: Zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy: uzgadnianie wycinki drzew w pasach drogowych dróg publicznych, przygotowywanie opinii o możliwości zalesienia gruntów...  ...godzin dziennie budynek nie dostosowany dla osób niepełnosprawnych - brak wind Inne siedziba...  dokładniej

Idea Expert SA

pracuj.pl-  22 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...narzędzia pracy. CV oraz list motywacyjny prosimy przesyłać korzystając z opcji Aplikuj. Od Kandydatów oczekujemy : Doświadczenia na stanowisku związanym z zarządzaniem zespołem, poparte sukcesami. Doświadczenia we współpracy z Partnerami Biznesowymi oraz budowaniu z nimi...  dokładniej

pracuj.pl-  10 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...Dbałość o jakość kształcenia, frekwencję i zadowolenie słuchaczy Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę lub cywilno – prawną Wsparcie i szkolenia Ciekawą i ambitną pracę Doświadczenie na stanowisku o podobnym charakterze Biegła obsługa komputera Wykształcenie wyższe...  dokładniej

pracuj.pl-  22 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...miejscu (Banki, Towarzystwa Ubezpieczeniowe). Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie aplikacji – list motywacyjny oraz CV zawierające...  ...pracy (t.j. Dz. U. z 1998 r. Nr 21, poz. 94 ze zm). Opis stanowiska: prowadzenie działań zmierzających do pozyskania NOWYCH...  dokładniej

F4B Leasing Broker

pracuj.pl-  20 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Od nas otrzymasz: wstępne, tygodniowe warsztaty (maks. 2 uczestników na jednym warsztacie) w Centrali firmy w Sosnowcu, przeszkolenie teoretyczne i praktyczne, pełne 100% ustalonej przez Ciebie prowizji dla transakcji leasingu, prowizje do 10 % + VAT (od wartości netto ... dokładniej

EDUN Korepetycje

pracuj.pl-  21 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...Miłosz Zazulak tel. + 48 694 047 267 KTO MOŻE ZOSTAĆ NASZYM PARTNEREM: Poszukujemy osób, które łącząc pasję edukatorską, zacięcie przedsiębiorcze oraz ponadprzeciętne zyski chcą zostać dyrektorem i właścicielem Swojego własnego centrum korepetycyjnego. W szczególności...  dokładniej

pracuj.pl-  21 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

bieżący nadzór funkcjonalny i merytoryczny nad realizacją zadań biznesowych podległych zespołów sprzedażowych, budowanie strategii sprzedażowej na podległym terenie, realizacja założonych celów biznesowych, w tym odpowiedzialność za przychody i koszty związane z zarządzaniem... dokładniej

nuzle.plKielce

Campter Odszkodowania

nuzle.pl-  22 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...łatwe przeszkolenie pozyskanych współpracowników Jeżeli jesteś: - osobą posiadającą doświadczenie, strukturę współpracowników, solidne...  ...lektury i spokojnie zastanowisz się co dalej. Pozdrawiam i do usłyszenia ! Krzysztof Ulczok dyrektor regionalny Campter Odszkodowania dokładniej

gowork.plKielce

xFilmsPolska

gowork.pl-  19 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...azjatyckich. Szczegółowe dane prześlę na życzenie w mailu zwrotnym osobom zainteresowanym.Osoby zainteresowane proszone są o przesłanie...  ...adres tylko do mojego wglądu Z życzeniami powodzenia Potocki PatrykDyrektor ds. rekrutacji i zatrudnienia xFilms Polska dokładniej

Kielce

Poczta Polska Spółka Akcyjna

erecruiter.pl-  21 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...Poczta Polska Spółka Akcyjna Stanowisko ds. sprzedaży produktów bankowych i ubezpieczeniowych...  ...pracy własnej. W zamian oferujemy: zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, pracę na pełen...  ...Zachęcamy do udziału w rekrutacji także osoby z orzeczoną niepełnosprawnością, które...  dokładniej

lento.plKielce

lento.pl-  wczoraj  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Miejsce pracy teren całego kraju DYREKTOR REGIONALNY SPRZEDAŻY Prowadzisz działalność gospodarczą? Chcesz zarabiać na sprzedaży produktu...  ...do PROGRAMU AGENT i zacznij zarabiać z nami. Jeżeli: - jesteś osobą przedsiębiorczą i chcesz rozwijać swój biznes - inwestycje to Twoja...  dokładniej

TRAKT Spółka Akcyjna

pracuj.pl-  15 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...niezbędnych do złożenia kompletnej oferty. atrakcyjne warunki zatrudnienia możliwość rozwoju zawodowego i podnoszenia kompetencji pracę...  ...: doświadczenie przy kosztorysowaniu uprawnienia budowlane w specjalności drogowej znajomość ustawy Prawo zamówień publicznychdokładniej

zarabiaj.plKielce

MAKRO Cash & Carry Polska

zarabiaj.pl-  22 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...siebie! Miejsce pracy: Warszawa (Ząbki) Forma zatrudnienia: Umowa na zastępstwo (ok. 1 rok) Do Twoich głównych zadańna tym stanowisku będzie należało: obsługa procesu...  ...administracja środkami trwałymi bieżąca współpraca z Dyrektorem Hali i wszystkimi działami w hali obsługa...  dokładniej

przedstawiciele.plKielce

przedstawiciele.pl-  17 października  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...młodym damsko-męskim zespole, Możliwości rozwoju i udziału w programach motywacyjnych, Niezbędne narzędzia pracy. Oferta: Jeśli jesteś osoba ambitną, otwartą i komunikatywną , a dodatkowo: posiadasz prawo jazdy kat. B, jesteś samodzielny(a), jesteś odpowiedzialny(a),...  dokładniej

R

joobleStateChecker