Zapisane oferty

Stanowisko

na przykład: dyrektor

Miasto

(podaj pierwsze litery miasta)

Szukaj!

Praca Niepubliczne przedszkole zatrudni osobę na stanowisko dyrektora Kielce

1-20 z 6868 wyników

Data:

za cały czas

Wynagrodzenie:

dowolne

Odległość:

40 kilometrów

Lokalizacja

Podobne zapytania:

Inne zapytania:

Filtruj wg słów kluczowych:

Historia wyszukiwania:

niepubliczne przedszkole zatrudni osobę na stanowisko dyrektora, Kielce

R

monsterpolska.pl

Talent Finder

monsterpolska.pl -  3 dni temu  -  [ Szczegóły oferty ]   -   [ Zapisz ofertę pracy ]

(do negocjacji)

...eksportu do krajów UE i WNP poszukuje: Dyrektora ds. Produkcji miejsce pracy: Warszawa...  ...do wykonywania pracy Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV i...  ...prowadzi procesu rekrutacji na powyższe stanowisko, nie dokonuje żadnej selekcji dokumentów...  dokładniej

monsterpolska.pl

Polska

monsterpolska.pl -  5 dni temu  -  [ Szczegóły oferty ]   -   [ Zapisz ofertę pracy ]

(do negocjacji)

Dla naszego Klienta, międzynarodowej firmy produkcyjnej z branży automotive, poszukujemy...  ...otwartych na relokację Kandydatów na stanowisko Dyrektora Operacyjnego. Przyszły Dyrektor...  ...automotive. Nasz Klient pragnie zatrudnić osobę o dojrzałym podejściu do zarządzania zakładem...  dokładniej

nuzle.pl

Włoszczowa

Stolbud Włoszczowa S.A.

nuzle.pl -  4 dni temu  -  [ Szczegóły oferty ]   -   [ Zapisz ofertę pracy ]

(do negocjacji)

...Polsce, w związku z dynamicznym rozwojem poszukuje osób na stanowisko: DYREKTOR PRODUKCJI (OKNA I DRZWI ZEWNĘTRZNE) Zadania:...  ...koleżeństwie Konkurencyjne warunki zatrudnienia Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV wraz z listem motywacyjnym...  dokładniej

hotelcareer.pl

Ukryte

hotelcareer.pl -  10 dni temu  -  [ Szczegóły oferty ]   -   [ Zapisz ofertę pracy ]

(do negocjacji)

Dla naszego klienta hotelu **** poszukujemy kandydata na następujące stanowisko: Dyrektor generalny (k/m) Opis stanowiska pracy: kompleksowe zarządzanie hotelem...  ...funkcji. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie CV w...  dokładniej

Polska

Business Bridge Group Sp. z o.o.

hiperogloszenia.pl -  2 dni temu  -  [ Szczegóły oferty ]   -   [ Zapisz ofertę pracy ]

(do negocjacji)

Obecnie poszukujemy dla naszego klienta z Wrocławia - firmie działającej w branży produkcyjnej - osoby do pracy, na stanowisku: DYREKTOR FINANSOWO - ADMINISTRACYJNY Miejsce pracy: Żarów Jakie będą Twoje zadania na tym stanowisku pracy: · kształtowanie i realizacja strategii...  dokładniej

nuzle.pl Kielce

CE Lingua Sp. z o.o.

nuzle.pl -  5 dni temu  -  [ Szczegóły oferty ]   -   [ Zapisz ofertę pracy ]

(do negocjacji)

Niepubliczna Placówka Wychowania Pozaszkolnego CE LINGUA, zatrudni pracownika na stanowisko nauczyciela plastyki w przedszkolu - wykształcenie wyższe artystyczne w zakresie sztuk plastycznych...  ...z witrażu Zainteresowane osoby spełniające powyższe wymagania...  dokładniej

ARCADIS Sp. z o.o.

(do negocjacji)

...ARCADIS jest firma konsultingowa EC Harris. Aktualnie poszukujemy kandydatów na stanowisko: Asystent/-ka Dyrektora Pionu Środowiska Miejsce pracy: Warszawa Opis stanowiska: Poszukujemy osoby, która będzie wspierała Dyrektora Pionu Środowiska poprzez: prowadzenie...  dokładniej

Polska

e-gratka.info -  3 dni temu  -  [ Szczegóły oferty ]   -   [ Zapisz ofertę pracy ]

(do negocjacji)

...brytyjska sieć domów opieki w Wielkiej Brytanii pilnie zatrudni pielęgniarki / NMC registered nurses do pracy z osobami starszymi w domu opieki w Leyland / hrabstwo...  ...w Leyland / hrabstwo Lancashire. Dostępne stanowiska również w innych lokalizacjach: Chorley / Lancashire...  dokładniej

(do negocjacji)

...kilkadziesiąt filii w Polsce. W związku z intensywnym rozwojem sieci sprzedaży oraz gospodarki magazynowej aktualnie poszukujemy osoby na stanowisko: Dyrektor ds. Logistyki Miejsce pracy: Warszawa Zakres obowiązków: zarządzanie podległymi działami przy współpracy z...  dokładniej

Polska

Polska Spółka Gazownictwa sp. z o.o.

e-gratka.info [+1] neeon.pl - e-gratka.info -  8 dni temu  -  [ Szczegóły oferty ]   -   [ Zapisz ofertę pracy ]

(do negocjacji)

Polska Spółka Gazownictwa sp. z o.o. Polska Spółka Gazownictwa sp. z o.o. ogłasza rekrutację zewnętrzną na stanowisko: Dyrektor Zakładu Miejsce pracy: Mińsk Mazowiecki Opis zadań na stanowisku: realizacja przyjętej strategii Spółki w Zakładzie, zarządzanie działalnością...  dokładniej

(do negocjacji)