Praca Niepubliczne przedszkole zatrudni osobę na stanowisko dyrektora Kielce

stanowisko

na przykład: dyrektor

miasto

(podaj pierwsze litery miasta)

Szukaj!

1-20 z 907 wyników

[?]
spróbuj wyszukiwanie

Data:

za cały czas

Wynagrodzenie:

dowolne

Odległość:

40 kilometrów

Lokalizacja:

Busko-ZdrójJędrzejówKońskiePińczówSkarżysko-KamiennaStąporkówStarachowiceSuchedniówSzydłowiecWłoszczowa

Pracodawcy:

Filtruj wg słów kluczowych:

Historia wyszukiwania:

niepubliczne przedszkole zatrudni osobę na stanowisko dyrektora, Kielce

R

AP Edukacja Sp. z o.o.

(do negocjacji)

AP Edukacja Sp. z o.o. Ogólnopolska sieć szkół policealnych i liceów dla dorosłych poszukuje osoby na stanowisko: Dyrektor Dydaktyczny Miejsce pracy: Rybnik Opis stanowiska: Sprawowanie nadzoru pedagogicznego nad działalnością kadry Szkoły Sprawowanie nadzoru nad prawidłową...  dokładniej

www.gowork.plKielce

TELESTRADA

www.gowork.pl-  28 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...z branżami pokrewnymi ?Operator telekomunikacyjny, spółka publiczna działająca na rynku usług dla klientów indywidualnych i biznesowych...  ...rozbudową sieci sprzedaży bezpośredniej poszukuje osób na stanowisko: Przedstawiciel HandlowyOFERUJEMY:- Współpracę na podstawie...  dokładniej

infopraca.plKielce

HR Advisory Talenthouse

infopraca.pl-  27 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...znanych na świecie koncernów, liderów branżowych. Główny cel stanowiska pracy:Pozyskanie nowych klientów lub nowych kontraktów, wzmocnienie...  ...,prawo jazdy kategorii B. Narzędzia pracy i warunki zatrudnienia:narzędzia pracy: laptop, smartfon, samochód służbowy,miejsce pracy...  dokładniej

lento.plKielce

Ubezpieczenia

lento.pl-  23 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...obowiązujące trendy. Pracodawca oczekuje: 5-letnie doświadczenie w pracy na stanowisku menedżerskim w branży finansowej, doświadczenie w zarządzaniu zespołem zatrudnionym w oparciu o umowę o współpracę, wykształcenie wyższe, mile widziane wcześniejsze...  dokładniej

COSINUS Sp. z o.o.

meega.pl[+1]meega.pl - neeon.pl-  27 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...Nasze szkoły posiadają uprawnienia szkół publicznych oraz status ośrodków egzaminacyjnych...  ...sieci naszych placówek, poszukujemy osób na stanowisko: Nauczyciel przedmiotów...  ...Nowoczesne wyposażenie i środki dydaktyczne. Zatrudnienie w oparciu o umowę cywilno - prawną. Pracę...  dokładniej

Urząd Kontroli Skarbowej w Kielcach

(do negocjacji)

Zadania: Zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy: współudział w zakresie wskazanym...  ...współpracującymi środkami komunikacji publicznej, praca przy komputerze powyżej czterech godzin...  ...istnieją ciągi komunikacyjne dl;a osób niepełnosprawnych poruszających się na wózkach...  dokładniej

Izba Celna w Kielcach

praca.pl-  1 dzień temu  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Zadania: Zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy: administrowanie systemami...  ...może stwarzać problem w komunikacji dla osób niepełnosprawnych ruchowo, z uwagi na niedostosowanie...  ...polskiego, korzystanie z pełni praw publicznych, niekaralność za umyślne przestępstwo...  dokładniej

praca.pl-  1 dzień temu  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Zadania: koordynacja i obsługa spotkań Dyrektora Zakładu. organizacja podróży Dyrektora Zakładu i podległych mu działów dokonywanie rezerwacji hoteli, przelotów, wynajem samochodu zamawianie obiadów i hoteli dla gości, oraz organizowanie ich transportu...  dokładniej

pracadlakazdego.plKielce

pracadlakazdego.pl-  26 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...sporządzanie sprawozdań w zakresie dotyczących zatrudnienia pracowników, zgodnie z obowiązującymi...  ...dokumentacji dotyczącej zamówień publicznych oraz szczegółowa ich ewidencja i...  ...materialnego szkoły zgodnie z decyzjami dyrektora szkoły; inwentaryzacja i oznakowanie sprzętu...  dokładniej

Getin Noble Bank S.A.

meega.pl-  17 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...kandydatek do pracy w sieci Getin Banku na stanowisko: Doradca kredytowy Częstochowa,...  ...Mysłowice, Rybnik, Tychy, Zawiercie Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie...  ...rozumieniu przepisów ustawy o ofercie publicznej i warunkach wprowadzania instrumentów...  dokładniej

terazzaraz.plKielce

terazzaraz.pl-  27 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...związku z intensywnym rozwojem poszukujemy osoby na stanowisko: SPECJALISTA DS. SPRZEDAŻY I KONTAKTÓW...  ...: województwo świętokrzyskie Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie...  ...sprzedażyWiedza z zakresu prawa zamówień publicznych i znajomość branży oświetleniowej będzie...  dokładniej

jober.plKielce

jober.pl-  23 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...związku z intensywnym rozwojem poszukujemy osoby na stanowisko: SPECJALISTA DS. SPRZEDAŻY I KONTAKTÓW...  ...: województwo podkarpackie Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie...  ...sprzedaży · Wiedza z zakresu prawa zamówień publicznych i znajomość branży oświetleniowej będzie...  dokładniej

lento.plKielce

lento.pl-  22 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...związku z intensywnym rozwojem poszukujemy osoby na stanowisko: SPECJALISTA DS. SPRZEDAŻY I...  ...pracy: województwo świętokrzyskie Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie...  ...sprzedaży • Wiedza z zakresu prawa zamówień publicznych i znajomość branży oświetleniowej będzie...  dokładniej

Kuratorium Oświaty w Kielcach

(do negocjacji)

Zadania: Zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy: nadzór nad przestrzeganiem przepisów kpa oraz rozporządzeniem regulującym...  ...lata doświadczenia w pracy w urzędach organów administracji publicznej lub co najmniej 6 miesięcy doświadczenia w prowadzeniu postępowań...  dokładniej

neeon.pl[+1]neeon.pl - meega.pl-  8 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...związku z tym poszukujemy kandydatów z doświadczeniem na stanowisko: Regionalny Dyrektor Sprzedaży Szczecin Nadzorowanie, organizacja i zarządzanie...  ...przez instytucje rządowe jak i unijne, Umowę o pracę. Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji klikając w...  dokładniej

gowork.plKielce

gowork.pl-  1 dzień temu  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...docelowo 200 oddziałów na terenie całej Polski poszukujemy partnerów do objęcia funkcji: Franczyzobiorca/Dyrektor Oddziału. Nasza oferta skierowana jest zarówno do osób planujących rozpocząć działalność na rynku nieruchomości, jak i przedsiębiorców prowadzących własne...  dokładniej

zarabiaj.plKielce

zarabiaj.pl-  20 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...zawodowe w sprzedaży Wiedza z zakresu prawa zamówień publicznych i znajomość branży oświetleniowej będzie dodatkowym atutem...  ...wysoka kultura osobista Czynne prawo jazdy kat. B Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za pozyskanie odbiorców na usługi...  dokładniej

waluty.com.pl-  20 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

...Wiedza z zakresu prawa zamówień publicznych i znajomość branży...  ...prawo jazdy kat. B Oferujemy: •Zatrudnienie w prężnie rozwijającej się firmie...  ...możliwości rozwoju zawodowego. Osoby zainteresowane ofertą prosimy...  ...proszę wpisać nazwę stanowiska) Prosimy o dopisanie następującej...  dokładniej

infopraca.plKielce

KOSMED

infopraca.pl-  24 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Firma będąca dystrybutorem zagranicznej aparatury medycznej poszukuje inżyniera do serwisu i demonstracji aparatury medycznej dokładniej

Urząd Kontroli Skarbowej w Kielcach

praca.eu[+1]mycv.pl - praca.eu-  26 stycznia  -  [ Szczegóły ]  -  [ Zapisz ]

(do negocjacji)

Zakres zadań wykonywanych na stanowisku pracy: współudział w zakresie wskazanym, przez inspektora...  ...współpracującymi środkami komunikacji publicznej, praca przy komputerze powyżej czterech...  ...istnieją ciągi komunikacyjne dl;a osób niepełnosprawnych poruszających się na wózkach...  dokładniej

R

joobleStateChecker